Grodan restaurang

Restaurang Grodan

Grodan är en klassisk restaurang i Stockholm med klassiska franska och svenska maträtter. Vi finns på Grev Turegatan 20 och på Strömgatan 14 i Kungliga …

Grodan är en klassisk restaurang i Stockholm med klassiska franska och svenska maträtter. Vi finns på Grev Turegatan 20 och på Strömgatan 14 i Kungliga Operan.

Boka bord på Grodan Grev Ture, Stockholm – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på Grodan Grev Ture, Stockholm. Klassisk Östermalmskrog med ett franskt–svenskt kök och bra barhäng. Se bilder, öppettider, meny och lediga bord.

Grodan Grev Ture – Restaurang, Bar – Stockholm – Thatsup

Restaurang Grodan, eller La Grenouille som den hette från början, öppnade i september 1985 och har sedan dess levererat den goda maten till oss på IVA …

Grodan · Restaurang på Östermalm – Krogguiden

GRODAN GREV TURE, Stockholm – Tripadvisor

GRODAN GREV TURE, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Grodan Grev Ture, Stockholm: Se 595 objektiva omdömen av Grodan Grev Ture, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer202 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Restaurang Grodan på Grev Turegatan i Stockholm

Den goda maten som serveras hos oss på IVA Konferenscenter levereras från restaurangen Grodan. ✓ Menyer för frukostar, mingel och festmiddagar m.m.

Grodan Grev Ture | Stockholm – Facebook

Keywords: grodan restaurang, restaurang grodan, restaurang grodan stockholm