Lövånger restaurang

Lövångergården: Hem

Hem – Lövångergården

Hos oss kan du ha bröllop, konferens och övernatta i någon av kyrkstugorna. Vår restaurang serverar frukost, lunch och middagsbuffé med svenska råvaror.

Hos oss kan du ha bröllop, konferens och övernatta i någon av kyrkstugorna. Vår restaurang serverar frukost, lunch och middagsbuffé med svenska råvaror. Vi arrangerar egna event och håller alltid gårdens dörrar öppna för er!

Lunch – Lövångergården

Dessutom slänger hon på sig guran och kör ett av våra populära livemusikquiz. Ta med dig barnen och missa inte detta Öppet nere i vår restaurang.

Måndag-Fredag dukar vi upp en läcker lunchbuffé, minst ett vegetariskt alternativ. Vi arbetar alltid med svenskt kött och svensk fågel.

Top 10 restauranger nära Lövånger

restauranger nära Lövånger · 1. Lövångergården 8 · 2. Burträsk Värdshus 8.1 · 3. Din Fest Catering & Restaurang, Skelleftehamn 7.8 · 4. Smultronhöjdens vilt- och …

Lövångergårdens Restaurang – Visit Skellefteå

Lövångergårdens Restaurang

Att vara en del i bygden, med hela Lövånger och kunna bjuda på Lövånger på en och samma tallrik. Det är också något vi brinner starkt för. Lövångergårdens …

På Lövångergården brinner vi för bra mat i all sin enkelhet. Att få ta vara på det som är nära och förädla det på bästa sätt. Att vara en del i bygden, med hela Lövånger och kunna bjuda på Lövånger på en och samma tallrik. Det är också något vi brinner starkt för.

Restauranger nära Lövånger « RESTAURANGKARTAN.SE

Restauranger nära Lövånger · Lövångers Pizzeria o… Kungsvägen 6 (377 meter bort). Betyg: 3.35 röster · Marinas. Uttersjöbäcken 231 (11608 meter bort) · Marinas.

Lövånger Kyrkstad – Veckans meny på Restaurang Storstugan …

Veckans meny på Restaurang Storstugan. Välkomna! … Lövånger Kyrkstad, profile picture. Join. or. Log In. Lövånger Kyrkstad, profile picture.

Lövångergården | Lövånger – Facebook

stolta för denna ärofyllda nominering! Så här lyder nomineringen: “Familjeföretaget Lövångergården har med sin restaurang- och hotellverksamhet valt att jobba

De bästa restaurangerna i Lövånger – Tripadvisor

Äta ute i Lövånger, Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Lövånger och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

Mat & restaurang – Munkviken

… önskningar har gjort att vi blivit en restaurang med uppskattad mat och gott rykte. … Utkörningsutgift 375 kronor i Lövånger med omnejd, i mån av tid.

Lång erfarenhet, gedigen kunskap och fokus på att tillgodose våra gästers önskningar har gjort att vi blivit en restaurang med uppskattad mat och gott rykte.

Lövånger Kyrkstad – Booking.com

Lövånger Kyrkstad i Lövånger – uppdaterade priser för 2023

Lodgen har även en restaurang som serverar lokala rätter. Vegetariska, veganska och mjölkfria alternativ kan ordnas på förfrågan. Som gäst på Lövånger …

Lövånger Kyrkstad erbjuder boende med gratis WiFi och en trädgård i Lövånger, 50 km från Västerbottensteatern och Skellefteå Golfklubb.

Keywords: lövånger restaurang