Lu restaurang

LU

Lu — gatumat från Hong Kong. Smakerna är kryddat och kantonesiskt. Stämningen är som en kinesisk släktträff. Välkommen in i det ångande heta kaotiska köket.

LU – Startsida – Malmö – Meny, priser, restaurangrecensioner

LU – Startsida

Lu – gatumat från Hong Kong. Smakerna är kryddat och kantonesiskt. Stämningen är som en kinesisk… Davidhallstorg 3, 21145 Malmö.

Lu – gatumat från Hong Kong. Smakerna är kryddat och kantonesiskt. Stämningen är som en kinesisk… Davidhallstorg 3, 21145 Malmö

LU – 大家食飯 (@koket.lu) • Instagram photos and videos

Gatumat från Hong Kong. Smakerna är kryddat och kantonesiskt. Stämningen är som en kinesisk släktträff. Boka bord: www.koket.lu.

Köket Lu | Malmö – High Five Skåne

Köket Lu – High Five Skåne

I en enkel, ljus lokal på Davidshallstorg fokuserar Köket Lu – som första krog i Malmö – på att erbjuda gatumat från Hong Kong. Anka och fläsk tillagat på …

Hong Kong-hål-i-väggen-restaurang i Malmö med fokus på street food som krispig anka, ångad pak choi och wokad bläckfisk.

LU, Malmö – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

öppnar 11:30 imorgon. Kantonesisk restaurang. Lu – gatumat från Hong Kong. Smakerna är kryddat och kantonesiskt. Stämningen är som en kinesisk släktträff.

Lu, Malmö: Se 24 objektiva omdömen av Lu, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer174 av 965 restauranger i Malmö.

Köket LU – Skitgott

Köket Lu – Malmö Centrum – Thatsup

Köket Lu – Kinesisk restaurang, Restaurang – Malmö Centrum, Malmö

I en enkel, ljus lokal på Davidshallstorg fokuserar Köket Lu – som första krog i Malmö – på att erbjuda gatumat från Hong Kong. Anka och fläsk tillagat på traditionellt kantonesiskt vis serveras här till nudlar eller ris, i dumplings och ä…

LU Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

LU restaurant, Malmö – Restaurant menu and reviews

Suspicious activity detected

Keywords: lu restaurang, restaurang lu, restaurang lu malmö