Restaurang app

TheFork Restaurants i App Store

TheFork Festival är tillbaka! Från 16 februari till 2 april får du upp till 50% på matnotan på hundratals restauranger i Stockholm, Göteborg och resten av …

Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om TheFork Restaurants. Hämta och upplev TheFork Restaurants på din iPhone, iPad och iPod touch.

TheFork Restauranger Boka bord – Appar på Google Play

Beställningssystem med allt-i-ett-terminal & QR-koder för självbeställningar. För restauranger med högt tryck som vill slippa dyra kassor.

Boka de bästa restaurangerna på de bästa priserna i Sverige,Frankrike,Spanien…

WEIQ | Beställningssystem för restauranger med QR & terminal

Med en restaurang-app gör du detta ännu enklare. En egen app passar perfekt för takeaway, förbeställningar eller beställningar i restaurangen.

Beställningssystem med allt-i-ett-terminal & QR-koder för självbeställningar. För restauranger med högt tryck som vill slippa dyra kassor.

Restaurang-app – Trivec

De snabbast växande restaurangerna använder Karma för att vända fler bord, … Snabbaste sättet att beställa & betala på restaurang … Är Karma en app?

Med en mobil restaurang-app kan du erbjuda dina gäster en effektiv beställnings- och betalupplevelse i din restaurang.

Karma | Snabbaste sättet att beställa och betala på restaurang

Låt gästerna i din restaurang beställa och betala sin mat och dryck med mobilen … En app. Många möjligheter. Happy Order passar till nästan alla typer av …

Låt gästerna beställa och betala direkt från sin telefon. Inga appar, inga nedladdningar. De snabbast växande restaurangerna använder Karma för att vända fler bord, öka snittnotan och få mer dricks.

Happy Order – Sveriges ledande orderapp för restauranger!

29 juni 2017 — Apparna som hittar restauranger med rabatter. Du behöver inte betala fullt pris på krogen. Med rätt app i mobilen kan notan bli betydligt …

Låt gästerna i din restaurang beställa och betala sin mat och dryck med mobilen och Happy Order!

5 appar som hjälper dig hitta topprestaurangen – PC för Alla

RC-Appen ger nu även tillgång till 100-tals exklusiva rabatter från Onlinerabatt, … som erbjuder rabatter på restauranger, butiker, nöjen och fine dining.

Oavsett om du ska på semester eller planerar att stanna hemma kan du ha nytta av en restaurangapp. Här är fem av de bästa.

Restaurangchansen – Sveriges smartaste rabatthäfte

1 jan. 2017 — Kort och gott – alla restauranger är inte lika bra, men med hjälp av appen Tripadvisor kan man hitta de bästa matställena i världens alla …

6 restaurang-appar som fixar kvällen | Nöjesguiden

6 restaurang-appar som fixar kvällen oavsett om du vill festa i goda vänners lag eller ha en dejt med dig själv!

Keywords: restaurang app, app restaurang