Restaurang piatti

Piatti

Njut av en härlig måltid i vår inspirerande restaurangmiljö eller på den fantastiska uteserveringen. Vid bordsbokning gäller en sittning på 2 timmar. Vill ni …

Piatti Tuletorget – Restauranger i Sundbyberg – TheFork

Piatti Tuletorget i Sundbyberg – Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning.

Meny 2023 – Piatti Tuletorget i Sundbyberg – TheFork

Upptäck restaurangmenyn på Piatti Tuletorget i Sundbyberg på TheFork: förrätter, huvudrätter, efterrätter, drycker och specialmenyer.

PIATTI, Sundbyberg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Piatti, Sundbyberg: Se 157 objektiva omdömen av Piatti, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 av 69 restauranger i Sundbyberg.

Piatti | Sundbyberg – Facebook

Piatti · Sida · Italiensk restaurang · Tulegatan 10, Sundbyberg, Sweden · +46 8 36 79 36 · boka.tuletorget@piatti.se · Piatti.se · Öppet nu · Visa mer om Piatti.

Piatti – Restaurang – Östermalm, Stockholm – Thatsup

Restaurangen har flyttat, se Piatti Tuletorget. Italienskt är vad som gäller på den här stilmedvetna kvarterskrogen som ligger på Östermalm.

Piatti Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

Piatti. öppnar 17:00 idag. Italiensk restaurang. Piatti är en restaurang på Tulegatan 10 i Sundbyberg. Uppdatera beskrivning. Adress: Tulegatan 10

Piatti – Tuletorget, Sundbyberg (Italienskt, Från Medelhavet …

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Vi har skapat Eatie Index Score eftersom vi anser att gästens betyg visar en demokratisk insikt om hur restaurangen presterar.

Keywords: restaurang piatti, restaurang piatti sundbyberg