Veganska dippsåser mcdonalds

Äta veganskt ute på snabbmatskedjorna – Facebook

Finns även vegansk lyxshake med smak av hjortron, jordgubb och blåbär. McDonalds: McVegan, Falafel (4 och 9 pack), Veggie Tasty (utan ost och sås), Veggie Hot …

Äta ute – Vegohjälpen

Tillbehör & snacks är de godsaker som gör livet värt att leva. Välj mellan våra klassiska pommes, dipsåser eller varför inte prova våra chili cheese tops.

Vill du veta vad du kan äta på snabbmatsrestauranger som vegan? Vi har svaren! Som vegan kan du äta på jättemånga snabbmatsrestauranger!

Tillbehör & snacks – för en komplett måltid – McDonald’s

Samtidigt som hundratusentals testar att äta vegansk runt om i världen med kampanjen Veganuary under januari väljer McDonalds att införa ett vegetariskt …

Happy Meal i Sverige får veganskt alternativ – Tjock

Happy Meal i Sverige får veganskt alternativ. Snart släpps McFalafel. | Tjock / Strupen

För två veckor sedan skrev vi om att McDonaldx27s i Storbritannien lanserat en vegetarisk Happy Meal i form av en wrap. Nu får vi reda på att McDonaldx27s här i Sverige också kommer att börja med något liknande, dock helt veganskt. Här är det istället en…

Veganska nuggets på McDonalds | Välj Vego – Välj Vego

Veganska nuggets på McDonalds | Välj Vego – En inspirationssajt av Djurens Rätt

Veganska nuggets testas just nu i Norge hos snabbmatsjätten McDonalds. Detta för att bemöta den stora efterfrågan på veganska rätter.  

Sverige blir först i världen med vegansk Happy Meal

McDonalds inför en vegansk Happy Meal | Välj Vego – En inspirationssajt av Djurens Rätt

Samtidigt som hundratusentals testar att äta vegansk runt om i världen med kampanjen Veganuary under januari väljer McDonalds att införa ett vegetariskt alternativ för de minsta i familjen.

Jag har testat McVegan – McDonalds nya veganburgare!

Sverige blir först i världen med vegansk Happy Meal

McDonalds Sverige blir först i världen mer att lansera det veganska Happy Meal-alternativet McFalafel. En fet nyhet för alla veganer.

McDonald’s Partilles meny – Foodora

Jag har testat McVegan – McDonalds nya veganburgare! – Jävligt Gott

Keywords: veganska dippsåser mcdonalds